search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια ο Jay Z!

07.05.2018 06:25
Στα δικαστήρια ο Jay Z! - Media

 

Ομοσπονδιακός δικαστής εξέδωσε εντολή στον διάσημο ράπερ Τζέι Ζι να εμφανιστεί στο δικαστήριο αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το γιατί αποφεύγει μια κλήτευση της Επιτροπής Ασφάλειας και Ανταλλαγής που διενεργεί έρευνα για μια εταιρεία η οποία αγόρασε τη συλλογή ρούχων του με τίτλο Rocawear.

Σύμφωνα με την εντολή ο σύζυγος της Μπιγιονσέ έχει υποχρέωση να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης αύριο Τρίτη για να δώσει εξηγήσεις.

Αν δεν καταφέρει να βρει δικαιολογία για το αντίθετο, ο Τζει Ζι θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον στις 11 Μαΐου και θα πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις της έδρας για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του καλλιτέχνη-επιχειρηματία αναφέρει ότι ο ράπερ δεν είχε καμία σχέση με την οικονομική αναφορά του Iconix Brand Group ή άλλες δράσεις της, ως εισηγμένη εταιρεία.

Ο Τζέι Ζι πούλησε την συλλογή ρούχων του Rocawear ανάμεσα σε άλλα έναντι 204 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από μια δεκαετία περίπου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ράπερ είναι ιδιώτης και θα έπρεπε να εμπλακεί στο  θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18