search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Επικοινωνία Τσίπρα-Τουσκ – Στο επίκεντρο σκοπιανό και δυτικά βαλκάνια

15.05.2018 12:36
Επικοινωνία Τσίπρα-Τουσκ - Στο επίκεντρο σκοπιανό και δυτικά βαλκάνια - Media
 
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής ΕΕ- Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, «κατά τη συνομιλία ο πρόεδρος Τουσκ επικρότησε τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για την επίλυση των διαφορών της με τις γειτονικές της χώρες, που άλλωστε αποτελεί και προϋπόθεση για την ενταξιακή προοπτική τους».
 
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα διαδραματίζει πάντοτε εποικοδομητικό ρόλο για τη σταθερότητα και την αναπτυξιακή προοπτική των Βαλκανίων.
 
Στη συνομιλία τους αναφέρθηκε και ο κ. Τουσκ με ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας λόγο για καλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής ΕΕ- Δυτικών Βαλκανίων.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:45