search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Οι «καυτές» φωτογραφίες που η Κέιτ θέλει να… εξαφανίσει (Photo)

25.05.2018 13:46
«Άγριο νιάτο» - Η Κέιτ Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί (Photos) - Media

 

Από την ώρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, η Δούκισσα του Καίμπριτζ, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον, έχει μετατραπεί σε πρότυπο σοβαρής και κομψής και εξαιρετικά προσεκτικής παρουσίας.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η Κέιτ είναι κανονικός άνθρωπος και ως τέτοιος έχει και παρελθόν. Και μια πτυχή αυτού του παρελθόντος της αποκάλυψε ο φωτογράφος Μαξ Μπάτεργουορθ μιλώντας στην εφημερίδα Sun.

Ο Μπάτεργουορθ αποκάλυψε, λοιπόν, ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες της Κέιτ, πριν από σχεδόν 11 χρόνια, με τη νυν δούκισσα του Καίμμπριτζ να τα… έχει τσούξει κάπως περισσότερο.

Μάλιστα, ο φωτογράφος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της Κέιτ, στην οποία εμφανίζεται μέσα σε ταξί έχοντας μόλις βγει από κλαμπ όπου διασκέδαζε με μια φίλη της και τον Ουίλιαμ και τον Χάρι.

Από την φωτογραφία προκύπτει αβίαστα ότι είναι… τύφλα, οπότε, είναι κατανοητό η δούκισσα του Καίμπριτζ να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα ντοκουμέντα του παρελθόντος της…

Πηγή φώτο: The Sun

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:05