search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Είσαι περιορισμένων γνώσεων, ο άρχοντας της πατάτας» – «Είσαι ψεύτης» (Video)

26.05.2018 09:47
Άγρια κόντρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Είσαι περιορισμένων γνώσεων, ο άρχοντας της πατάτας» - «Είσαι ψεύτης» (Video) - Media

 

Άγρια κόντρα ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μεταξύ του εργατολόγου Γ. Ρωμανιά και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου.

Όλα άρχισαν όταν ο εργατολόγος προσπάθησε να εξηγήσει ότι η περικοπή των συντάξεων αποτελεί προαπαιτούμενο για την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια. Ο Γ. Ρωμανιάς έγινε έξαλλος όταν τον διέκοψε η Ελ. Αυλωνίτου.

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος», έλεγε σε υψηλούς τόνους ο Γ. Ρωμανιάς.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50