20/09/2020 07:12:58

Πουλάει και τον ΣΠΟΡ FM ο Αλαφούζος μετά τον Μελωδία;

Πουλάει και τον ΣΠΟΡ FM ο Αλαφούζος μετά τον Μελωδία;  - Media

 

Μετά την είδηση ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε πωλητήριο στο ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΛΩΔΙΑ FM που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο στα μέσα της εβδομάδας… Ακούγεται ότι ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΙ – παράλληλα, συζητάει και για την πώληση του ΣΠΟΡ FM.

Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να αποχωρήσει από τα εξειδικευμένα ραδιόφωνα (μουσικό και αθλητικό) και να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα Μέσα του, τηλεόραση, σάιτ και ενημερωτικό ραδιόφωνο, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη ρευστότητα τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι συζητήσεις για την πώληση του ΜΕΛΩΔΙΑ FM που είναι σε εξελίξη  με την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου της Frontstage (βλ. HIT 88.9, RED 9.63, ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87.7), βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο… Για αυτό και στις 30 Μαΐου η ιδιοκτήτρια εταιρία του Γιάννη Αλαφούζου «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ» έχει καλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα: Πώληση συμμετοχής σε ανώνυμη εταιρία.

Αντίθετα για τον ΣΠΟΡ FM δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής, αφού οι συζητήσεις είναι σε αρχικό επίπεδο.

Πηγή: enimerosi24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.