04/04/2020 12:47:05

Ο Χατζηνικολάου εξελέγη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων

Ο Χατζηνικολάου εξελέγη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων - Media

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), εξελέγη στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 29ης Μαΐου. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ήταν και αυτή του Προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος και εξελέγη παμψηφεί για διετή θητεία. Η σύνθεση που προέκυψε από τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα είναι:..

 Κάρλο Περόνε (Πρόεδρος - Ιταλία), Μπρούνο Πασάν (Αντιπρόεδρος - Γαλλία), Βάλντο Λεχάρι (Αντιπρόεδρος - Γερμανία), Αλβιν Σολντ (Ταμίας - Λουξεμβούργο) και μέλη οι Χανς Χαίνριχ Κόνινξ (Ελβετία), Φρανσουά Λεοντέ (Βέλγιο), Έβα Πολιάκοβα (Σλοβακία), Χέρμαν Πετς (Αυστρία), Μπάρτος Ρομανόφσκι (Πολωνία), Τέοντορ Ζάχοφ (Βουλγαρία), Πετρ Μάρεκ (Τσεχία) και Νίκος Χατζηνικολάου (Ελλάδα).

«Η ενεργός συμμετοχή της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα στον χώρο του Τύπου είναι ζωτικής σημασίας τόσο για το κλάδο μας όσο και για τη χώρα αφού τώρα κρίνονται ζητήματα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση των ευρωπαίων πολιτών. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η προσπάθεια μας για την ενίσχυση και ανάπτυξη της ΕΙΗΕΑ ήδη έχει απτά αποτελέσματα, με τη χώρα μας να βρίσκει εκ νέου τη θέση της στα διεθνή φόρα του Τύπου», δήλωσε με αφορμή την εκλογή του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.