search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχω μετανιώσει που πούλησα το εξοχικό της μάνας μου στον Θεολόγο (Video)

01.06.2018 11:34
«I Can

 

Το σπίτι του στην εκπομπή «Ελένη» άνοιξε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε λάθη που έχει κάνει κατά το παρελθόν και κινήσεις για τις οποίες μετάνιωσε. Μια από αυτές και η απόφασή του να πουλήσει την αγαπημένη εξοχική κατοικία της Αλίκης, ένα σπίτι που αποτελούσε το καταφύγιό της και στέγασε τις πιο όμορφες και ανέμελες στιγμές της.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04