search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Θυμάστε την μικρή Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; – Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα (Photos)

02.06.2018 08:02
Θυμάστε την μικρή Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; - Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα (Photos) - Media

 

Υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα κοριτσάκια της ελληνικής τηλεόρασης για πολλά χρόνια και αυτό χάρη στη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών» όπου πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Καρράς και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου από το 1994 – οπότε και προβαλλόταν η σειρά – μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Μπορεί στο βιογραφικό της να είχε και άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα», αλλά πλέον έχει αφήσει πίσω της την ηθοποιία. Διαβάστε παρακάτω…

Η ίδια πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα και ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια. Είμαι Καλλιθεάτισσα γέννημα-θρέμμα και γι’ αυτό βρίσκομαι σε διοικητική θέση στον Δήμο Καλλιθέας. Συγκεκριμένα, είμαι πρόεδρος της Δημοτικής Ανωνύμου Εταιρίας Δήμου Καλλιθέας. Σκοπός της εταιρίας, η οποία δεν χρηματοδοτείται από πουθενά, είναι η αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου. Είναι μια θέση δύσκολη, με μεγάλη ευθύνη, πολύ περισσότερο για μια γυναίκα -όπως λένε πολλοί- και χαίρομαι που την έχω αναλάβει!», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso. Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια είπε: «Με ενδιαφέρει η πολιτική. Το 2015 είχα βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών και τα πήγα πολύ καλά. Βγήκα 25η στους 48. Αν μου δοθεί πάλι η ευκαιρία, στις επόμενες εκλογές, θα ήθελα πολύ να θέσω ξανά υποψηφιότητα, με την έγκριση του προέδρου φυσικά, κι αν δεν έχει αντίρρηση!».

Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά; «Ασχολούμουν χρόνια με τον εθελοντισμό! Ήθελα και θέλω να βοηθάω, όπως και όπου μπορώ. Πιστεύω πως υπάρχει ένα κοινό ανάμεσα στην υποκριτική και την πολιτική. Βοηθούν τον κόσμο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και με την πολιτική. Για να μπορώ να βοηθάω! Θέλω να αγωνιστώ για την αυτοδιοίκηση και το κόμμα. Και πιστεύω ότι είναι καλό να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Άλλωστε, θεωρώ πως αυτός θα έπρεπε να είναι και ο σκοπός κάθε πολιτικού. Να βοηθάει».

Πηγή: youweekly

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:11