search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Αυτό είναι το «παλάτι» του Κιμ Γιονγκ Ουν – Τι αποκάλυψε η κάμερα (Photo, Video)

02.06.2018 11:19
Αυτό είναι το «παλάτι» του Κιμ Γιονγκ Ουν - Τι αποκάλυψε η κάμερα (Photo, Video) - Media

Κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή του τοποθεσία, πέραν του ότι βρίσκεται στα περίχωρα της Πιονγκγιάνγκ. Είναι ένα από τα οκτώ «παλάτια» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Και για πρώτη φορά, τηλεοπτικό συνεργείο τράβηξε εικόνες από το εσωτερικό του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Βόρεια Κορέα, συνεργείο του Russia Today έλαβε άδεια να επισκεφθεί μια από τις πολλές κατοικίες του Κιμ, αλλά υπό αυστηρά μέτρα ελέγχου και ασφαλείας.

Οι δημοσιογράφοι παρέδωσαν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές τους και μετακινήθηκαν με πουλμανάκι προς άγνωστη και ερημική κατεύθυνση, μέχρι που έφθασαν σε ένα πολυτελές κτίριο στη μέση του πουθενά.

Την ξενάγηση στη βίλα του Κιμ ανέλαβε η ίδια η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο Γιονγκ, μαζί με δύο άλλους αξιωματούχους του καθεστώτος.

Ακολούθησε εμφάνιση του ίδιου του Κιμ, ο οποίος υποδέχθηκε τη ρωσική αντιπροσωπεία και είχε συνάντηση με τον Λαβρόφ. Μετά το τέλος της συνάντησης, η αποστολή επέστρεψε στην Πιονγκγιάνγκ, όπου και παρέλαβε τα κινητά τηλέφωνά της.

Μιλώντας για την εμπειρία του, ο Ρώσος δημοσιογράφος τόνισε ότι «δεν έχω λόγια. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι Βορειοκορεάτες δημοσιογράφοι δεν έχουν την παραμικρή ευκαιρία να πάνε στα μέρη που βρεθήκαμε».

Πηγή: Russia Today

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58