search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Σοκ στη Ναύπακτο: Σκύλος δάγκωσε στο πρόσωπο 10 μηνών βρέφος

04.06.2018 16:58
Ηράκλειο: Ηλικιωμένη έπεσε από το μπαλκόνι - Media

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από την είδηση ότι ένας σκύλος, δάγκωσε τη Δευτέρα ένα βρέφος 10 μηνών στο πρόσωπο. Το μωρό, όπως αναφέρει το thebest.gr, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το μωρό είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο από το δάγκωμα, ενώ είχε υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο του. Από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του παιδιού, με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου υπάρχει γναθοχειρουργός, ώστε να προχωρήσει σε επέμβαση.

Ωστόσο, και στο νοσοκομείου του Ρίου οι γιατροί που εξέτασαν το μωρό, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του βρέφους, έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, κάτι που θα γίνει αύριο το πρωί, καθώς το παιδί πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση από εξειδικευμένο γναθοχειρουργό για την αποκατάσταση της κάτω γνάθου.

Στο μεταξύ το μωρό, ένα κοριτσάκι 10 μηνών, νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, το σκυλί ανήκει στην οικογένεια του βρέφους.

Πηγές: nafpaktianews.gr, thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:38