search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:05
MENU CLOSE

Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ψαριανός; – «Κλείνω την αριστερή παρένθεση, χαίρετε…»

19.06.2018 09:46
Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ψαριανός; - «Κλείνω την αριστερή παρένθεση, χαίρετε...»  - Media

 

Με μια ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, ενισχύει τα σενάρια περί επικείμενης διάσπασης του Κινήματος Αλλαγής, λόγω της ασυμφωνίας Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη για το Σκοπιανό.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός γράφει: Λοιπον, παραμυθάκια τέλος… …μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!

 

Τι άραγε θέλει να πει ο Γρηγόρης Ψαριανός; Πάντως, η χθεσινοβραδινή σύσκεψη στελεχών του Ποταμιού που συγκάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κράτησε περισσότερο από δύο ώρες αλλά δεν έβγαλε είδηση. Επιβεβαιώθηκε, όμως, το στρατηγικό αδιέξοδο αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης περιέγραψε μια εικόνα κατά την οποία: 

  • Στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν το Πολιτικό Συμβούλιο σε όργανο ανταλλαγής απόψεων και όχι λήψης αποφάσεων. Εάν αυτό συμβεί, επειδή εκεί μετέχουν η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, δηλαδή οι επικεφαλής κομμάτων και επιπλέον δύο βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας, θα χαθεί η δυνατότητα επηρεασμού της πολιτικής και της στρατηγικής από τις εκτός ΠΑΣΟΚ δυνάμεις.
  • Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει ότι θα πρέπει οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού να καταλήγουν σε κοινή στάση μετά από ψηφοφορία. Και επειδή οι βουλευτές της ΔΗΣΥ είναι τριπλάσιοι από εκείνους του Ποταμιού, σε μια τέτοια περίπτωση, θα γίνεται ό,τι θέλει η Χαριλάου Τρικούπη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:02