search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Απεργούν οι ντελιβεράδες – Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό εργαζόμενου από μπράβους του αφεντικού

27.06.2018 13:18
Εγκύκλιος του υπ. Εργασίας για τους ντελιβεράδες - Τι ισχύει με την προσαύξηση για τη συντήρηση του δικύκλου - Media

 

Σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, καλεί τους εργαζόμενους σε ντελίβερι το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων (ΣΒΕΟΔ), καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου από μπράβους του εργοδότη.

Το περιστατικό αφορά υποκατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας ταχυφαγείων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως καταγγέλλει το ΣΒΕΟΔ, το Σάββατο 16 Ιουνίου ο εν λόγω οδηγός ντελίβερι κλήθηκε να παραδώσει «ψεύτικη-παραπλανητική παραγγελία», κατά την παράδοση της οποίας δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε.

«Ο συνάδελφος στο πρόσφατο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του από τον συγκεκριμένο εργοδότη», καταγγέλλει το ΣΒΕΟΔ, καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που καλείται στην Πλ. Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας 7 το απόγευμα της Παρασκευής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:09