search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Η «Νεφέλη» φεύγει, το καλοκαίρι επιστρέφει!

29.06.2018 05:38
Η «Νεφέλη» φεύγει, το καλοκαίρι επιστρέφει! - Media

 

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, τόσο ως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 19 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 28, και στην Κρήτη από 15 έως 28.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα και μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:25