18/02/2020 13:28:56

Μάριος Αθανασίου: Αν δεν είχαμε το παιδί δε θα με έβλεπες μαζί με τη Σολωμού (Video)

Μάριος Αθανασίου: Αν δεν είχαμε το παιδί δε θα με έβλεπες μαζί με τη Σολωμού (Video) - Media

 

Πατέρας τριών παιδιών είναι, πια, ο Μάριος Αθανασίου απολαμβάνοντας την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του, Μάρθας Αλεξοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις καλές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του σύντροφο και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Μαρία Σολωμού.

«Αυτό δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Με τον καιρό… Πέρασαν και δύσκολες στιγμές. Είχαμε τη μαύρη μας περίοδο ο καθένας. Αλλά σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ανθρώπινο, υπάρχει παιδί, υπάρχει επαφή, υπάρχει σχέση, φιλία. Δεν μπορώ να το φανταστώ διαφορετικά. Και εμένα το παιδί μου έδωσε τη γραμμή. Αν δεν είχαμε παιδί και είχαμε χωρίσει, δεν θα έβλεπες αυτή την εικόνα τώρα. Δεν θα ήμουν με τη σύντροφο μου και τα δυο παιδιά και τη Μαρία μόνη της να πηγαίναμε οι τέσσερις μας κάπου.»

Όσο για το γεγονός ότι έχει αποκτήσει τρία παιδιά είπε:

«Είναι εφιαλτικό. Είναι ωραίο, αλλά είναι και δύσκολο. Δεν ήταν μέσα στο μυαλό μου ή στη φαντασία μου ότι μπορεί να κάθομαι σε έναν καναπέ και να με έχουν αγκαλιά τρία παιδιά. Είναι πολλή χαρά, αλλά για να την έχεις πρέπει να έχεις και αυτό το μαλλί πια που είναι άσπρο και να σκέφτεσαι το αύριο στα όρια του πανικού».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.