search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe (Photos)

04.07.2018 19:52
Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe (Photos) - Media

 

Την περασμένη Παρασκευή κατάφερε να στεφθεί Μις Ισπανία. Η 27χρονη καλλονή Άντζελα Πόνσε από τη Σεβίλλη θα εκπροσωπήσει την χώρα της ως η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια στον διαγωνισμό Miss Universe στα τέλη του χρόνου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν από το 2012 οι τρανσέξουαλ υποψήφιες, μετά από προσφυγή της Καναδέζας Γιένα Ταλάτσκοβα, που είχε αποκλειστεί από τα καλλιστεία στη χώρα της.

Όπως έγραψε η Πόνσε στον λογαριασμό της στο Instagram, «αυτό ήταν ένα μεγάλο όνειρο», να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα της και να γίνει «μια φωνή υπέρ του σεβασμού της ποικιλομορφίας όχι μόνον εντός της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο».


Λίγα λόγια για την Πόνσε

Η Πόνσε, που γεννήθηκε αγόρι, κατάλαβε από την ηλικία των τριών ετών ότι είναι κορίτσι. Συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World το 2015, αλλά έχασε από τη Miss Barcelona, τη Μιρέια Λαλαγκούνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35