search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Ο ρατσισμός πληρώνεται: Κάλεσε την αστυνομία για να ελέγξει ποιος μπαίνει στην πισίνα – Δείτε τι έπαθε μετά (Video)

06.07.2018 17:42
Έριξαν σε πισίνα 250 φορές παραπάνω χλώριο με τραγικές συνέπειες από δηλητηρίαση - Media

 

Ένας άνδρας κάλεσε την αστυνομία όταν μια μαύρη γυναίκα μαζί με το παιδί της πήγε να κολυμπήσει στην δημόσια πισίνα, ωστόσο το κόστος της ρατσιστικής του συμπεριφοράς του κόστισε πολύ ακριβά.

Το περιστατικό συνέβη στην Βόρεια Καρολίνα, όταν ο Άνταμ Μπλουμ κάλεσε την αστυνομία, προκειμένου να εμποδίσει την αφροαμερικάνα Τζασμίν Έντουαρντς να μπει μαζί με το παιδί της στην πισίνα της περιοχής.

Ο Μπλουμ ισχυρίστηκε ότι η Έντουαρντς δεν είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την πισίνα, καθώς δεν ήταν κάτοικος της γειτονιάς, ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε κάρτα εισόδου και ήταν κάτοικος της περιοχής.

Η Έντουαρντς βιντεοσκόπησε το περιστατικό και το ανέβασε στα social media, κατηγορώντας τον Μπλουμ για ρατσισμό και σύντομα το βίντεο έγινε viral. Όμως οι μπελάδες για τον Μπλουμ μόλις άρχιζαν.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή της, η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο Μπλουμ ανακοίνωσε ότι τον απέλυσε, χαρακτηρίζοντας το  περιστατικό ως «φρικτό» και δηλώνοντας ότι δεν θα ανεχθεί υπάλληλοί της να συμπεριφέρονται με ρατσιστικό τρόπο.

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη από την Έντουαρντς, η οποία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αγωγής κατά του ρατσιστή της πισίνας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21