search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:59
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 23χρονο φαντάρο: «Τον είδαμε στον Πειραιά» – Τι λέει η φίλη του

07.07.2018 07:22
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 23χρονο φαντάρο: «Τον είδαμε στον Πειραιά» - Τι λέει η φίλη του - Media

 

Στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά φέρεται να έχει γίνει αντιληπτός τα τελευταία 24ωρα ο 23χρονος φαντάρος που εξαφανίστηκε επιστρέφοντας από τη Χίο, έχοντας πάρει αναβολή από τη στρατιωτική του θητεία.

Αναφορές θέλουν τον 23χρονο να κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι ο νεαρός που εξαφανίστηκε εν πλω είναι καλά στην υγεία του, αν και οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την ενέργεια παραμένουν ασαφείς.

Ο πατέρας του μίλησε και πάλι στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR αναφέροντας πως «θα πρέπει να τρέχει κάτι πολύ σοβαρό για να συμβεί αυτό».

«Από την άλλη η σύντροφός του αναφέρει πως «Ίσως να έχει μπλεχτεί άθελα του σε κάτι. Οι υποψίες πάρα πολλές … .ας ψάξουμε παιδιά πιο βαθιά».

Πάντως απομένουν λίγες ώρες για την ολοκλήρωση της εξέτασης των καμερών του γκαράζ. Τα πράσινα παπούτσια που φορούσε ο Τάκης ίσως δώσουν τη λύση στο μυστήριο.

Να σημειωθεί πως ο Σάκης Κολλιαδέλης ταξίδευε εκείνη την νύκτα μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος τον είδε για τελευταία φορά στις δύο τα ξημερώματα.

Ο αγνοούμενος ένα τέταρτο αργότερα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15