23/04/2019 13:52:12

Στις 19:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon - Τα ονόματα των παρουσιαστών

Late night και στο Epsilon: Ποιον ετοιμάζεται να «κλείσει» το κανάλι; - Media

 

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον ενημερωτικό τομέα του Epsilon.

Ο νέος διευθυντής ειδήσεων Δημήτρης Μιχαλέλης αναζητεί την κατάλληλη φόρμουλα αλλά και τα πρόσωπα για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το κανάλι αναζητεί τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα για το βραδινό, το μεσημεριανό αλλά και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα της Έλλης Στάη και της Μαρίας Χούκλη ενώ συζητούνται και τα ονόματα των Σωτήρη Δανέζη και Λίνας Δρούγκα που προέρχονται από το Mega αλλά και του Παναγιώτη Στάθη που αποχώρησε από το Star.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο στόχαστρο του καναλιού είναι και πρόσωπο που έχει συμβόλαιο με κανάλι και τηρείται στάση αναμονής μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του.

Από εκεί και πέρα μελετάται και η μετακίνηση της ώρας μετάδοσης του δελτίου. Ήδη μετά την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου το δελτίο θα μεταδίδεται στις 19:00 το απόγευμα αντί για τις 18:30 και στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Αμαλία Κάντζου.

Η μετακίνηση είναι ένας πείραμα για τους ιθύνοντες του καναλιού προκειμένου να τεστάρουν τις δυνάμεις του. Δεν αποκλείεται βέβαια το δελτίο να ξεκινήσει και στις 20:00 το βράδυ όπου υπάρχει σημαντικός ανταγωνισμός.

Όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι, ο μηχανισμός ειδήσεων του Epsilon στήνεται από την αρχή με πρόσωπα που εργάζονται ήδη στο κανάλι ενώ θα αξιοποιηθούν και εργαζόμενου του «Έθνους».

Πηγή: dailymedia.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.