search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Το Μαξίμου τρολάρει τη ΝΔ για Χαν: Καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας

11.07.2018 15:55
Το Μαξίμου τρολάρει τη ΝΔ για Χαν: Καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας - Media

 

Η ανασκευή της δήλωσης του επιτρόπου Γιοχάνες Χαν περί «αλλαγής συνόρων» Ελλάδας-Αλβανίας προκάλεσε «παρενέργειες» και στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την «κωλοτούμπα» Χαν, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο. Να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η Κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία!

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση που, ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία. Αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό. Όσο για τον επίτροπο Χαν, ας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».
 
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου σημείωσαν δηκτικά ότι «η ΝΔ καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας με καταιγιστικούς ρυθμούς. Έσπευσε να υιοθετήσει την άστοχη δήλωση του Επιτρόπου Χαν, για να βγάλει μία πύρινη ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης. Ωστόσο, δυστυχώς για τη ΝΔ απάντησε η ίδια η Κομισιόν με τη διευκρίνισή της, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη. Έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας, να έχει αξιωματική αντιπολίτευση τους κ.κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη…».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:36