16/01/2021 08:18:31

Μένιος Φουρθιώτης: Οι on air ειρωνείες και η αφιέρωση στο Epsilontv (Video)

Μένιος Φουρθιώτης: Οι on air ειρωνείες και η αφιέρωση στο Epsilontv (Video) - Media

 

Η προσωρινή δικαστική απόφαση βγήκε υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη στη μάχη που έδινε για την παραμονή του στο Epsilon.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του καναλιού, με το που του ανακοινώθηκε πως η εκπομπή του «κόβεται» και ο ίδιος απομακρύνεται από το κανάλι.

Το δικαστήριο των πρώτων ασφαλιστικών τον δικαίωσε, με το Epsilon να καλείται να… ανεχτεί την παρουσία του στους διαδρόμους του καναλιού και τον τηλεοπτικό αέρα μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, με προσωρινή διαταγή.

Αυτό συνέβη διότι ο παρουσιαστής είχε καταφέρει να υπογράψει ένα πολύ «δυνατό» συμβόλαιο με την προηγούμενη διοίκηση του σταθμού, τον Φίλιππο Βρυώνη, το οποίο προέβλεπε την παραμονή του στο κανάλι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με συγκεκριμένη εκπομπή, συγκεκριμένο budget και συγκεκριμένες ημέρες και ώρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, με εκπροσώπους του καναλιού να δηλώνουν στην εκπομπή «Στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη πως δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα.

Κάπως έτσι, ο Μένιος μένει στο Epsilon μέχρι να… φύγει, αφού το κανάλι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί τη συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας και τα συμβόλαια είτε λήγουν είτε σπάνε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» δεν άφησε ασχολίαστη τη συγκεκριμένη εξέλιξη και απευθυνόμενος σε συνεργάτιδά του είπε: «Θέλω να κάνω μια αφιέρωση γιατί πολλά ακούγονται.... Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω»! Αμέσως μετά πέταξε και άλλες μπηχτές για τα όσα ακούγονται για την αμοιβή του και έβαλε στο τέρμα το τραγούδι! 

 

 

 

 

Το φυσάνε και δεν κρυώνει!

Μεγάλη νίκη του Μένιου Φουρθιώτη απέναντι στη διοίκηση του καναλιού Epsilon είχαμε μέσα στην εβδομάδα!

Ο παρουσιαστής κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει απέναντι στο κανάλι. Διαβάστε παρακάτω...

 

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Επικό ξεκατίνιασμα στο Instagram της! «Ανόητη, γελοία πρωινατζού»!


Πως η διοίκηση του καναλιού είναι υποχρεωμένη να έχει για έναν ολόκληρο χρόνο τον Μένιο Φουρθιώτη ως εργαζόμενο και η εκπομπή του τα Αποκαλυπτικά θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο να είναι στον "αέρα"! Ο Μένιος δεν άφησε το συμβάν ασχολίαστο αφού είπε στη συνεργάτιδα του Νάνσυ Νικολαίδου:

Δείτε ακόμη: Παίκτης του Survivor 2 παραδέχεται ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών! Σταμάτησε όταν...

«Θέλω να κάνω μια αφιέρωση γιατί πολλά ακούγονται.... Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω»! Αμέσως μετά πέταξε και άλλες μπηχτές για τα όσα ακούγονται για την αμοιβή του και έβαλε στο τέρμα το τραγούδι! Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.