search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Τραγική αποτίμηση από τη χήρα του Θεόδωρου Αγγελόπουλου: Κάηκε όλη η πνευματική του περιουσία

29.07.2018 11:05
Τραγική αποτίμηση από τη χήρα του Θεόδωρου Αγγελόπουλου: Κάηκε όλη η πνευματική του περιουσία - Media

 

 

Το σπίτι της οικογένειας του Θόδωρου Αγγελόπουλου, του αξέχαστου και πολύ επιτυχημένου σκηνοθέτη, κάηκε ολοσχερώς. Η χήρα του, Φοίβη, κάνει μία τραγική αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσε η Φωτιά στο Μάτι… 

«Το σπίτι έχει ολοσχερώς καταστραφεί. Κάηκαν τα βιβλία του άντρα μου, η αλληλογραφία του με διάσημους, όλα τα βιβλία από συγγραφείς που του είχαν αφιερώσει ήταν εδώ, τα γραπτά του, ποιήματα, επιστολές, όλη η πνευματική του περιουσία» αποκαλύπτει η Φοίβη Αγγελοπούλου στο Έθνος με πόνο ψυχής.

Γιατί όταν πρόκειται για πνευματική περιουσία και μάλιστα τόσο σπουδαία όπως αυτή που άφησε πίσω του ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια ύστερα από ατύχημα που είχε, τότε η ζημιά είναι ανυπολόγιστη, όχι μόνο για την οικογένειά του που συμπάσχει με όλους τους Έλληνες αλλά και για όλη την Ελλάδα. 

Πηγή: gossiptv.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:41