16/01/2019 23:51:58

Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ - Media

 

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει σιγή... ασυρμάτου γύρω από το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και αυτό γιατί τόσο από την πλευρά της ΠΑΕ όσο και απ' αυτή του Ταϊλανδού δεν έβγαινε το παραμικρό για τις εξελίξεις.

Ούτε σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις, ούτε αν έχει χαλάσει το "deal", ούτε αν έχει ολοκληρωθεί και απλά απομένουν να πέσουν οι υπογραφές.

Τα επόμενα 24ώρα όμως αναμένονται εξελίξεις θετικές ή αρνητικές καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται και πάλι από την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για ακόμη μια φορά ήρθε στη χώρα μας και κατά την παρουσία του εδώ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο και να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις για την μεταβίβαση ή μη των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Οπότε δεν αποκλείεται στο διάστημα της εδώ παρουσίας του να γίνουν όλοι σοφότεροι και να δούμε που βαδίζει το πράγμα αλλά και τον χρονικό ορίζοντα για την αλλαγή σκυτάλης, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Να θυμίσουμε άλλωστε πως η Α.Μ.Κ. και είχε πει πως θα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου ενώ μια μέρα νωρίτερα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη ώστε να αλλάξει το καταστατικό και να μπορούν και ξένοι επιχειρηματίες, από τρίτες χώρες, να είναι κάτοχοι μετοχών της ομάδας.

Δυο λεπτομέρειες που μπορεί να σημαίνουν πολλά και τίποτα για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.