search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:53
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ

07.08.2018 16:49
«Ανεπιτυχείς οι συζητήσεις του Πιεγκμπονσάντ με Παναθηναϊκό» - Media

 

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει σιγή… ασυρμάτου γύρω από το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και αυτό γιατί τόσο από την πλευρά της ΠΑΕ όσο και απ’ αυτή του Ταϊλανδού δεν έβγαινε το παραμικρό για τις εξελίξεις.

Ούτε σε ποιο σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις, ούτε αν έχει χαλάσει το “deal”, ούτε αν έχει ολοκληρωθεί και απλά απομένουν να πέσουν οι υπογραφές.

Τα επόμενα 24ώρα όμως αναμένονται εξελίξεις θετικές ή αρνητικές καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται και πάλι από την Τρίτη το πρωί στην Αθήνα.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για ακόμη μια φορά ήρθε στη χώρα μας και κατά την παρουσία του εδώ αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο και να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις για την μεταβίβαση ή μη των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Οπότε δεν αποκλείεται στο διάστημα της εδώ παρουσίας του να γίνουν όλοι σοφότεροι και να δούμε που βαδίζει το πράγμα αλλά και τον χρονικό ορίζοντα για την αλλαγή σκυτάλης, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Να θυμίσουμε άλλωστε πως η Α.Μ.Κ. και είχε πει πως θα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου ενώ μια μέρα νωρίτερα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη ώστε να αλλάξει το καταστατικό και να μπορούν και ξένοι επιχειρηματίες, από τρίτες χώρες, να είναι κάτοχοι μετοχών της ομάδας.

Δυο λεπτομέρειες που μπορεί να σημαίνουν πολλά και τίποτα για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52