22/02/2020 12:23:36

Κι όμως, το κάνεις λάθος: Αυτά είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για τους άνδρες

Κι όμως, το κάνεις λάθος: Αυτά είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για τους άνδρες - Media

 

Είναι ένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν πολύ κόσμο για πολλά χρόνια: σλιπ ή μπόξερ; Ποιο είναι το καταλληλότερο και πιο υγιεινό εσώρουχο για τους άνδρες;

Η αλήθεια είναι ότι διάφορες έρευνες που έχουν γίνει έχουν δείξει ότι τα πιο φαρδιά εσώρουχα είναι πιο καλά για την υγεία των γεννητικών οργάνων και το σπέρμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτη της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, το ερώτημα αυτό απαντήθηκε με επιστημονικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες που φορούσαν φαρδιά μπόξερ είχαν μεγαλύτερη παραγωγή σπέρματος από εκείνους που προτιμούσαν τα πιο στενά σλιπ.

Όπως εξηγεί η μελέτη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στενά εσώρουχα ενδεχομένως περιορίζουν την παραγωγή μιας ορμόνης (FSH) και μειώνουν την παραγωγή σπέρματος.

Αν και οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι θα χρειαστούν περαιτέρω μελέτες για την απόλυτη πιστοποίηση των πρωταρχικών συμπερασμάτων, η συμβουλή τους είναι απλή:

Κύριοι, επιλέξτε πιο φαρδιά εσώρουχα για να έχετε καλύτερη και πιο ποιοτική παραγωγή σπέρματος...

Πηγή: Indy100

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.