search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Διακοπές στο Πήλιο για τον Mr Brexit, Μπόρις Τζόνσον (Photo)

26.08.2018 11:48
Διακοπές στο Πήλιο για τον Mr Brexit, Μπόρις Τζόνσον (Photo) - Media

 

Στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου προσγειώθηκε στις 11.20 το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον προκειμένου όπως φαίνεται να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης στο σπίτι που διατηρεί ο πατέρας του στο Χόρτο Πηλίου.

Ο “Mr Brexit” όπως καθιερώθηκε να τον αποκαλούν μετά την έντονη στήριξη που παρείχε στην καμπάνια αποχώρησης της Μ.Βρετανίας από την Ε.Ε., πέταξε στην οικονομική θέση της πτήσης Easy Jet U2 8593 μαζί με την οικογένειά του. Ως τακτικός επισκέπτης της περιοχής είχε εντοπιστεί από τη “Μαγνησία” στις αρχές Αυγούστου του 2016 μόλις είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών υπό την πρωθυπουργό Τερέσα Μέι, κάνοντας μάλιστα δηλώσεις για την αγάπη που τρέφει για το Πήλιο αλλά και τις Ελληνοβρετανικές σχέσεις.

Κατά της διάρκειας της αναμονής για την παραλαβή των αποσκευών της οικογένειας ο Τζόνσον μίλησε και φωτογραφήθηκε σε χαλαρό κλίμα με αρκετούς από τους συνεπιβάτες του που τον αναγνώρισαν. Δεν ήταν λίγοι βέβαια και αυτοί που καυτηρίασαν την πολιτική του στο θέμα του Brexit.

Στις αρχές Ιουλίου ο Τζόνσον υπέβαλε την παραίτησή του ως ο τρίτος υπουργός που προτίμησε να φύγει από τη βρετανική κυβέρνηση παρά να στηρίξει τα πλάνα της Τερέζα Μέι για «ήπιο» Brexit.

Ο Τζόνσον και η οικογένειά του ακούγεται ότι διαμένουν στην “Villa Irene” στο Χόρτο, ιδιοκτησίας του πατέρα του Μπορίς, Στάνλευ Τζόνσον.

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53