23/07/2019 15:26:48
10.9.2018 / ΣΤAΘΗΣ Σ.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2037 στις 6-9-2018

Tweet

Tweet - Media

 

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι 6-9-2018

Tweet

Εν τέλει οι μόνοι που βγήκαν από τα μνημόνια είναι οι λαγοί, τα πετραχήλια και τα γεφύρια. Ο Τσίπρας παρέμεινε υπό Εποπτείαν. Για χάρη μας…

Έγραφε προ ημερών η ηλεκτρονική εκδοχή της στήλης – για πλάκα – ότι ο Τσίπρας είναι ικανός να εξαγγείλει στη ΔΕΘ την εκ νέου διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών Επανορθώσεων.

Ε, λοιπόν, ο μεγάλος την εξήγγειλε ήδη από χθες, επισκεπτόμενος την Κάνδανο! Δεν παίζω! – δεν παίζεται ο τρισμέγιστος…

Γιατί;

Οι Ουκρανοί Εβραίοι πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος στη Ναζιστική θηριωδία και τον Ουκρανικό εθνικισμό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σήμερα, η Ουκρανία με τις ευλογίες της Γερμανίας και των ΗΠΑ διαθέτει την πρώτη αμιγώς εθνικιστική φασιστική κυβέρνηση στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτήν την ακροδεξιά, εθνικιστική, νεοναζιστική κυβέρνηση δεν δίστασε να εξοπλίσει η κυβέρνηση του Ισραήλ με πυρομαχικά. Όχι μόνον για τον στρατό της Ουκρανίας, αλλά και για διάφορα παρακρατικά - παραστρατιωτικά παρακλάδια του νεοναζισμού, όπως το «Τάγμα Αζόφ».

Εν τέλει, από την κληρονομιά του Ολοκαυτώματος για τις ισραηλινές κυβερνήσεις δεν έχει απομείνει τίποτα…

email: stathispontiki@gmail.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.