search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ απαντά στη LIFO για το περιοδικό Ραδιοτηλεόραση

07.09.2018 07:50
Η ΕΡΤ απαντά στη LIFO για το περιοδικό Ραδιοτηλεόραση - Media

 

Την απάντησή του δίνει το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ στο δημοσίευμα της LIFO σχετικά με το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, επισημαίνοντας τα κάτωθι:

“Η διοίκηση της ΕΡΤ επιδιώκει με κάθε τρόπο να αποκαταστήσει όλες τις δομές και υπηρεσίες της εταιρείας που επλήγησαν με το «μαύρο» του 2013 και να τις προσφέρει ελεύθερα και χωρίς περιορισμό σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε την επανέκδοση του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Αυτή λοιπόν η «βλακώδης και ζημιογόνα έκδοση» – όπως αναφέρει η LIFO – όχι μόνο δεν επιβαρύνει τον φορολογούμενο, αλλά αντίθετα έφερε χορηγία τριακοσίων χιλιάδων ευρώ για διάστημα τριών ετών από τα Ελληνικά Πετρέλαια, μέσω της οποίας καλύπτεται πλήρως το κόστος έκδοσης και διανομής του περιοδικού. Αυτό το «ψωραλέο free press» – κατά την ίδια τη LIFO – γίνεται ανάρπαστο στα δεκάδες σημεία διανομής του στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει σωρεία αιτημάτων από φορείς και πολίτες για να φτάσει σε όλη την Ελλάδα.

Ας γίνει λοιπόν κατανοητό, ότι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών από την ΕΡΤ είναι θεσμική υποχρέωσή της και δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς οποιαδήποτε ανάλογη ιδιωτική πρωτοβουλία. Εκτός εάν η συντάκτρια του άρθρου και οι πληροφοριοδότες της δεν επιθυμούν την επέκταση των υπηρεσιών της ΕΡΤ, αλλά επιδιώκουν διακαώς τη συρρίκνωσή της…”

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα Lifo σε δημοσίευμά της είχε αναφερθεί στην επανέκδοση του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ το οποίο -μεταξύ άλλων- χαρακτήρισε ως «κακότεχνο φυλλάδιο», «βλακώδη, ζημιογόνα έκδοση», «περιοδικό που σερνότανε επί δεκαετία και δεν ενδιέφερε κανέναν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:41