search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Πυροβόλησε και σκότωσε το 6 μηνών μωρό του, επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του (Photos)

14.09.2018 07:15
Μητέρα τράκαρε επίτηδες, με το νεογέννητο μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο, για να τραβήξει την προσοχή του πρώην της (Photos) - Media Gallery 3

 

Ο Μακόν Σαλουστριάνο Σίλβα, 25 ετών πυροβόλησε εν ψυχρώ το 6 μηνών μωρό του, τον Μισέλ, για να εκδικηθεί τη γυναίκα του η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι βρισκόταν υπό την επήρεια χασίς και ήταν και μεθυσμένος.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουιζιάνα της Βραζιλίας. Το άτυχο μωράκι πέθανε δυο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία πίσω από τον καναπέ βρήκε το όπλο του εγκλήματος και συνέλαβε τον 25χρονο δολοφόνο.

Σύμφωνα με τις αρχές το βράδυ της Τετάρτης ο Σίλβα ήθελε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η οποία κουρασμένη κοιμόταν. Όταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, οργισμένος ο δολοφόνος πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε το 6 μηνών μωράκι. Οι γείτονες που άκουσαν στη μιαμιση το βράδυ τα ουρλιαχτά της γυναίκας, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 20χρονη Τζένιφερ Σίλβα, μητέρα του μωρού, παραμένει σε κατάσταση σοκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42