search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Με νέα κωμική σειρά «χτυπά» το Σαββατοκύριακο το Star

14.09.2018 14:26
Με νέα κωμική σειρά «χτυπά» το Σαββατοκύριακο το Star - Media

 

New Girl: Μια κωμωδία με μοντέρνα άποψη για τις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών, με κύριο πρόσωπο την εκκεντρική αλλά αξιολάτρευτη Τζες Ντέι.

Η Τζες είναι μια χαριτωμένη αλλά αλλόκοτη, δασκάλα, γύρω στα 30. Βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά, είναι ευάλωτη, κάπως αδέξια και εμπιστεύεται υπερβολικά τον οποιονδήποτε, ακόμα και άτομα, που δεν θα έπρεπε.

Όταν βρίσκει τον αγαπημένο της Σπένσερ στο σπίτι τους με μια άλλη γυναίκα, η Τζες, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον εγκαταλείπει αμέσως. Μόνη, προδομένη αλλά και άστεγη, η Τζες προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη συμπαράσταση της καλύτερης φίλης της, Σίσι.

Στην αναζήτηση της για στέγη, η Τζες αποφασίζει να συγκατοικήσει με τρεις άγνωστους, γοητευτικούς εργένηδες, τον Νικ, τον Σμιντ και τον Γουίνστον.

Ο Νικ έχει παρατήσει τις σπουδές του στη νομική, δουλεύει ως μπάρμαν και αυτό, που συνήθως, επιθυμεί είναι να τον αφήνουν στην ησυχία του.

Ο Σμιντ είναι επιχειρηματίας με μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι είναι ένα δώρο για τις γυναίκες! Ο Γουίνστον είναι ένας πρώην αθλητής, που δεν ξέρει ακριβώς τι να κάνει αλλά πραγματικά χρειάζεται να κερδίσει ό, τι και να είναι αυτό!

Μπορεί αυτή η δυσλειτουργική παρέα να χειριστεί το παράξενο νέο κορίτσι, που μπήκε ξαφνικά στη ζωή τους; Και η Τζες, θα καταφέρει να συνυπάρξει με τόσους άνδρες κάτω από την ίδια στέγη;

Μια κωμική σειρά με πολύ χιούμορ και αρκετό αυτοσαρκασμό απέναντι στις σχέσεις στις επιλογές σταδιοδρομίας, στις ενήλικες καταστάσεις της ζωής.

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2011 – 2017 (6 κύκλοι)

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζόι Ντεσανέλ, Τζέικ Τζόνσον, Μαξ Γκρίνφιλντ, Χάνα Σιμόν, Λαμόρν Μόρις

 Η Ζόι Ντεσανέλ, εκτός από πρωταγωνίστρια της σειράς είναι και παραγωγός. Ήταν υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερης ηθοποιού τηλεοπτικής σειράς» για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2012-2013-2014) ενώ παράλληλα η σειρά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία “Καλύτερης τηλεοπτικής σειράς” το 2012.

 Στο 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν, η πρωταγωνίστρια Ζόι Ντεσανέλ, τραγουδά Δέσποινα Βανδή! Η υπόθεση του επεισοδίου θέλει τη Ζόι να βγαίνει ραντεβού με έναν Έλληνα, τον Σταύρο. Πρόκειται για double date με ένα ακόμα ζευγάρι.

Ο Σταύρος προσπαθεί να ανταγωνιστεί το αντίπαλο ζευγάρι σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, επιχειρώντας να τραγουδήσει μαζί με την πρωταγωνίστρια τους στίχους του τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή «Πέρασα να δω».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13