search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:02
MENU CLOSE

Κωνσταντινέας μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε: Το μίσος φέρνει μίσος (Video) 

24.09.2018 08:52
Κωνσταντινέας μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε: Το μίσος φέρνει μίσος (Video)  - Media

 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε πήρε σήμερα Δευτέρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίθεση από ακροδεξιούς που, όπως λέει, τον βρίζανε για το θέμα της Μακεδονίας.

Ο κ. Κωνσταντινέας υπεβλήθη σε εξετάσεις στον αυχένα και το μάτι.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο κ. Κωνσταντινέας αφού ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό, την αστυνομία και όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του, υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «το μίσος φέρνει μίσος» και «όποιος το τρέφει είναι συνένοχος». 

«Πρέπει να σταματήσουν αυτά», είπε και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση παρέμβασή τους.

Με τον Πέτρο Κωνσταντινέα επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Κωνσταντινέα

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα σε σημείο λίγα μέτρα πιο μακριά από το γήπεδο.Θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας

Ειδικότερα, μετά την επίθεση εναντίον του βουλευτή οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 11 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων, που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην επίθεση.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του βουλευτή, φέρει ελαφρά τραύματα, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24