search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Έκκληση της δικηγόρου της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στους μάρτυρες – Απολογείται σήμερα ο κοσμηματοπώλης 

26.09.2018 05:42
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: «Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τη διερεύνηση ευθυνών για το θάνατό του» - Media

 

Να «μη διασύρουμε ποινικές έννοιες όπως η άμυνα», ζήτησε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Η Άννυ Παπαρρούσου τόνισε πως «η κατάσταση αδυναμίας στην οποία βρισκόταν ο Ζακ φαίνεται και από την εικόνα του μέσα στο κατάστημα», υπογραμμίζοντας πως δεν αποτελούσε απειλή.

Σχετικά με τη νομική πορεία της υπόθεσης, η νομικός είπε ότι «θα συλλεγεί όλο το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και από το κατάστημα, αν υπάρχει και όλο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» και θα εξεταστούν.

Η ίδια σημείωσε πως «είναι προφανές ότι υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες, που δεν έχουν καταθέσει» και απηύθυνε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν.
«Θα είναι χρήσιμο, η υπόθεση είναι ανοιχτή, να έρθουν να καταθέσουν», είπε σχετικά.

Χθες φίλοι και συγγενείς είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 33χρονο, που κηδεύτηκε στα Κίρρα Φθιώτιδας, τον τόπο καταγωγής του.

Ο 73χρονος κοσμηματοπώλης θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης βλάβης που τον βαραίνουν, αφού χθες ο ανακριτής του έδωσε προθεσμία, λόγω ελλιπών στοιχείων στο φάκελο της υπόθεσης.

Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε χθες και ο μεσίτης που συνελήφθη προχθές, ο οποίος φέρεται να χτύπησε επίσης τον 33χρονο. Ο 55χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19