06/08/2020 13:50:56

Δημόσια κατακραυγή: Γονείς άφησαν τα 8χρονα παιδιά τους να φωτογραφηθούν σε διαφήμιση αισθησιακών εσωρούχων (Photos)

Δημόσια κατακραυγή: Γονείς άφησαν τα 8χρονα παιδιά τους να φωτογραφηθούν σε διαφήμιση αισθησιακών εσωρούχων (Photos) - Media

Ήδη έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες ενάντια στους γονείς που τα άφησαν να πάρουν μέρος στη φωτογράφηση αισθησιακών εσωρούχων.

Στη φωτογράφηση συμμετείχαν έξι κοριτσάκια ηλικίας 8 με 14 ετών.

Τα μικρά κορίτσια φωτογραφήθηκαν σε σέξι πόζες επάνω σε καναπέδες για τη διαφήμιση της Alla Frenkel. Μάλιστα υπήρχαν και οι λεζάντες: «Σήμερα τα νέα κορίτσια μπορούν να φορέσουν ωραία και ελκυστικά εσώρουχα», «Με αυτά τα εσώρουχα οι κόρες σας θα κοιμούνται σαν πριγκίπισσες»

Αμέσως μόλις η εταιρία ανέβασε τα φωτογραφίες στον ιστότοπο της, ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών και αναγκάστηκε να ματαιώσει και την πασαρέλα που είχε προγραμματίσει, πάλι με τα μικρά κορίτσια.

Από τη δημόσια κατακραυγή αναγκάστηκε να επέμβει η επικεφαλής του τμήματος ανηλίκων της αστυνομίας της Ουκρανίας η οποία ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει διώξεις και κατά των γονέων των έξι κοριτσιών, αλλά και κατά της εταιρίας.

Η σχεδιάστρια των εσωρούχων υποστηρίζει από την πλευρά της ότι «δεν υπάρχει κάτι λάθος» στη φωτογράφηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.