search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Δημόσια κατακραυγή: Γονείς άφησαν τα 8χρονα παιδιά τους να φωτογραφηθούν σε διαφήμιση αισθησιακών εσωρούχων (Photos)

28.09.2018 08:54
Δημόσια κατακραυγή: Γονείς άφησαν τα 8χρονα παιδιά τους να φωτογραφηθούν σε διαφήμιση αισθησιακών εσωρούχων (Photos) - Media

Ήδη έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες ενάντια στους γονείς που τα άφησαν να πάρουν μέρος στη φωτογράφηση αισθησιακών εσωρούχων.

Στη φωτογράφηση συμμετείχαν έξι κοριτσάκια ηλικίας 8 με 14 ετών.

Τα μικρά κορίτσια φωτογραφήθηκαν σε σέξι πόζες επάνω σε καναπέδες για τη διαφήμιση της Alla Frenkel. Μάλιστα υπήρχαν και οι λεζάντες: «Σήμερα τα νέα κορίτσια μπορούν να φορέσουν ωραία και ελκυστικά εσώρουχα», «Με αυτά τα εσώρουχα οι κόρες σας θα κοιμούνται σαν πριγκίπισσες»

Αμέσως μόλις η εταιρία ανέβασε τα φωτογραφίες στον ιστότοπο της, ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών και αναγκάστηκε να ματαιώσει και την πασαρέλα που είχε προγραμματίσει, πάλι με τα μικρά κορίτσια.

Από τη δημόσια κατακραυγή αναγκάστηκε να επέμβει η επικεφαλής του τμήματος ανηλίκων της αστυνομίας της Ουκρανίας η οποία ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει διώξεις και κατά των γονέων των έξι κοριτσιών, αλλά και κατά της εταιρίας.

Η σχεδιάστρια των εσωρούχων υποστηρίζει από την πλευρά της ότι «δεν υπάρχει κάτι λάθος» στη φωτογράφηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33