Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το Σάββατο, όταν μία γυναίκα πήγε να καθαρίσει το σπίτι που διέθετε προς ενοικίαση στην περιοχή της Πελασγίας στην Ανατολική Φθιώτιδα και βρήκε μέσα τρεις άγνωστους άνδρες να κοιμούνται μακαρίως!
Σύμφωνα με το lamianow.gr εντρομή η ιδιοκτήτρια έβαλε τις φωνές και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι τρεις άγνωστοι διαρρήκτες να ξυπνήσουν τρομαγμένοι και να… πηδήσουν από το μπαλκόνι σπεύδοντας να εξαφανιστούν!
Μάλιστα, άφησαν πίσω τους μία τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία και χρήματα.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας που τα παρέλαβαν και τα έστειλαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, εξετάζουν το ενδεχόμενο τα χρήματα να προέρχονται από άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.