search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:18
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Βρήκε διαρρήκτες να κοιμούνται στο σπίτι της!

01.10.2018 07:59
Προανάκριση από την ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου - Media

 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το Σάββατο, όταν μία γυναίκα πήγε να καθαρίσει το σπίτι που διέθετε προς ενοικίαση στην περιοχή της Πελασγίας στην Ανατολική Φθιώτιδα και βρήκε μέσα τρεις άγνωστους άνδρες να κοιμούνται μακαρίως!

Σύμφωνα με το lamianow.gr εντρομή η ιδιοκτήτρια έβαλε τις φωνές και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι τρεις άγνωστοι διαρρήκτες να ξυπνήσουν τρομαγμένοι και να… πηδήσουν από το μπαλκόνι σπεύδοντας να εξαφανιστούν! 

Μάλιστα, άφησαν πίσω τους μία τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία και χρήματα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας που τα παρέλαβαν και τα έστειλαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, εξετάζουν το ενδεχόμενο τα χρήματα να προέρχονται από άλλες διαρρήξεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:16