search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:37
MENU CLOSE

Χαϊκάλης για 50-50: «Εάν αυτό έβγαινε στον αέρα η τηλεθέαση θα πήγαινε στο 78%» (Video)

07.10.2018 07:49
Χαϊκάλης για 50-50: «Εάν αυτό έβγαινε στον αέρα η τηλεθέαση θα πήγαινε στο 78%» (Video) - Media

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού έδωσε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, με το ενδιαφέρον των περισσοτέρων να εντοπίζεται στα όσα είπε για τα γυρίσματα της σειράς 50-50.

«Στα γυρίσματα είχαμε όρντινο στις 9 το πρωί και φτάναμε 10 και δεν ήξερε κανείς τι θα κάναμε. Ήταν κάτι το απίστευτο. Γελάγαμε, πλήρης διάλυση! Με ρωτάνε αν ήταν αληθινά τα τσίπουρα στο τσιπουράδικο. Αν ήταν αληθινά θα ήμασταν ακόμα στο τέταρτο επεισόδιο. Τρώγαμε όμως τους μεζέδες και μετά τα περισσότερα είναι αυτοσχεδιαστικά, παίρναμε μπουκιές και ήταν αυτοσχεδιαστικά. Αν κάναμε break για να αλλάξει το σκηνικό, πηγαίναμε δίπλα και τρώγαμε.

Το μεγάλο έγκλημα που έχει κάνει ο Θωμόπουλος είναι ότι δεν κράτησαν και δεν μοντάρισαν τα making of. Εάν αυτό έβγαινε η τηλεθέαση θα πήγαινε στο 78%! Δεν μπορείς να διανοηθείς για τι μιλάμε, τι γινόταν! Αυτό θα ήταν ένα δεύτερο σίριαλ που θα παιζόταν όχι χρόνια… θα πέρναγε ακόμα και το Πενήντα Πενήντα», τονίζει ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15