search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:35
MENU CLOSE

Με άρωμα… Mega η νέα εκπομπή της Έλλης Στάη στο Open

07.10.2018 14:12
Με άρωμα… Mega η νέα εκπομπή της Έλλης Στάη στο Open - Media

 

Η Έλλη Στάη θα είναι η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης του Open. Η πολύπειρη δημοσιογράφος συμφώνησε με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Επιστρέφει έτσι στην εκφώνηση δελτίων ειδήσεων.

Θυμίζουμε ότι ήταν στην ΕΡΤ μέχρι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης το 2013, ενώ είχε περάσει και ως σχολιάστρια από διάφορα πάνελ. Η συμφωνία της με το Open περιλαμβάνει και την παρουσίαση πολιτική εκπομπής. Είναι άλλωστε ένα κομμάτι που γνωρίζει αρκετά καλά.

Ωστόσο το όνομα της εκπομπής κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Real», η νέα πολιτική εκπομπή της Έλλης Στάη θα έχει τίτλο «Ελλήσποντος». Πρόκειται για τίτλο που είχε η εκπομπή που παρουσιάζει η Έλλη Στάη στο Mega τη δεκαετία του 1990.

Ο τίτλος αυτός προτιμήθηκε αφού περιέχει το όνομα της δημοσιογράφου αλλά και τη λέξη Πόντος, που είναι άλλωστε ο τόπος καταγωγής του Ιβάν Σαββίδη. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο τίτλος ανήκει στο Mega ωστόσο δε θα δημιουργηθεί θέμα δικαιωμάτων.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30