search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Υπόθεση Λαγούδη: «Ήταν μια καλοστημένη και μελετημένη περίπτωση»

08.10.2018 07:22
Υπόθεση Λαγούδη: «Ήταν μια καλοστημένη και μελετημένη περίπτωση» - Media

 

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη μίλησε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ1 η δικηγόρος της οικογένειας της, Τατιάνα Δουβαρά. 

Η δικηγόρος ανέφερε πως ήταν «μια καλοστημένη και μελετημένη περίπτωση γι’ αυτό και δυσκολεύτηκε η δικαιοσύνη στο έργο της», ενώ σημείωσε ότι υπήρξαν πολλά λάθη και από την αστυνομία. Η κα Δουβαρά πρόσθεσε πως αν η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη δεν είχε κινητοποιηθεί, η υπόθεση θα είχε κλείσει ως αυτοχειρία.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί να καταθέσει στην Ανακρίτρια Αγρινίου το πρόσωπο σε βάρος του οποίου έχει προσωποποιήσει την πρώτη ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου για την υπόθεση.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία, όπου ο εισαγγελέας βλέπει τουλάχιστον δύο φυσικούς αυτουργούς και έναν ηθικό αυτουργό

Πηγή: ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38