search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Ναύπακτος: Αποτροπιασμός για τον 76χρονο που ασελγούσε σε 13χρονα κορίτσια

12.10.2018 07:07
Ναύπακτος: Αποτροπιασμός για τον 76χρονο που ασελγούσε σε 13χρονα κορίτσια - Media

 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου, καθώς αποκαλύφθηκε νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με το patrastimes, 76χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών.

Ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τα κοριτσάκια υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε σύμφωνα με τη δικογραφία σε ερημικό μέρος.

Tα ανήλικα κορίτσια, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην περιοχή και έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να τα έχει στο αυτοκίνητό του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48