18/01/2020 13:27:40
26.1.2010

Έχω Χούκλη, μου δίνεις Πρετεντέρη;

Έχω Χούκλη, μου δίνεις Πρετεντέρη;  - Media

«Άτακτοι», «κόκκινοι», «άγριοι», «απολίτιστοι» ακόμη και «λόρδοι», σύμφωνα με τις πληροφορίες, γέμισαν την Αθήνα. Το Σάββατο οι αναγνώστες των «Νέων» αισθάνθηκαν ιδιαίτερα ευτυχείς. Και τυχεροί. Στα σπλάχνα της εφημερίδας κρυβόταν η αιτία. Απέκτησαν, επιτέλους, τις κονκάρδες της διαφημιστικής καμπάνιας του Βήμα Fm που απεικονίζουν γνωστούς δημοσιογράφους που εργάζονται πεντάλεπτα για τον ραδιοσταθμό.

Μακαρίζοντας την στιγμή και τους επιτελείς του ΔΟΛ για την (κοινωνική) προσφορά, οι πιστοί αναγνώστες δεν έχασαν στιγμή. Φόρεσαν την κονκάρδα στο πέτο, στο μπράτσο του μπουφάν ακόμη και στο αυτί και ξεκίνησαν «να λένε ότι ζουν αλλιώς». Συγκεντρώθηκαν στη Μιχαλακοπούλου και απαίτησαν να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους. Τζίφος. Οι δημοσιογράφοι ετούτοι, της διαφήμισης, είναι τόσο σεμνοί που δεν εμφανίστηκαν εκεί. Τους αρκεί που το πρόσωπό τους βρίσκεται σε κάθε γωνιά της πόλης...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.