search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Έχω Χούκλη, μου δίνεις Πρετεντέρη;

25.01.2010 22:09
Έχω Χούκλη, μου δίνεις Πρετεντέρη;  - Media

«Άτακτοι», «κόκκινοι», «άγριοι», «απολίτιστοι» ακόμη και «λόρδοι», σύμφωνα με τις πληροφορίες, γέμισαν την Αθήνα. Το Σάββατο οι αναγνώστες των «Νέων» αισθάνθηκαν ιδιαίτερα ευτυχείς. Στα σπλάχνα της εφημερίδας κρυβόταν η αιτία. Απέκτησαν, επιτέλους, τις κονκάρδες της διαφημιστικής καμπάνιας του Βήμα Fm που απεικονίζουν γνωστούς δημοσιογράφους που εργάζονται πεντάλεπτα για τον ραδιοσταθμό.

«Άτακτοι», «κόκκινοι», «άγριοι», «απολίτιστοι» ακόμη και «λόρδοι», σύμφωνα με τις πληροφορίες, γέμισαν την Αθήνα. Το Σάββατο οι αναγνώστες των «Νέων» αισθάνθηκαν ιδιαίτερα ευτυχείς. Και τυχεροί. Στα σπλάχνα της εφημερίδας κρυβόταν η αιτία. Απέκτησαν, επιτέλους, τις κονκάρδες της διαφημιστικής καμπάνιας του Βήμα Fm που απεικονίζουν γνωστούς δημοσιογράφους που εργάζονται πεντάλεπτα για τον ραδιοσταθμό.

Μακαρίζοντας την στιγμή και τους επιτελείς του ΔΟΛ για την (κοινωνική) προσφορά, οι πιστοί αναγνώστες δεν έχασαν στιγμή. Φόρεσαν την κονκάρδα στο πέτο, στο μπράτσο του μπουφάν ακόμη και στο αυτί και ξεκίνησαν «να λένε ότι ζουν αλλιώς». Συγκεντρώθηκαν στη Μιχαλακοπούλου και απαίτησαν να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους. Τζίφος. Οι δημοσιογράφοι ετούτοι, της διαφήμισης, είναι τόσο σεμνοί που δεν εμφανίστηκαν εκεί. Τους αρκεί που το πρόσωπό τους βρίσκεται σε κάθε γωνιά της πόλης…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:15