search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο διασημότερος άνθρωπος στον πλανήτη

15.10.2018 13:59
Υπουργός αθλητισμού Ιταλίας για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παραβίασε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό» - Media

 

Μεταξύ των 7 δισεκατομμυρίων κατοίκων του πλανήτη Γη, κανείς δεν είναι περισσότερο γνωστός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (φυσικά όχι εξαιτίας των καταγγελιών που αντιμετωπίζει για βιασμό).

Σύμφωνα με ανάλυση της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» ο CR7 είναι ο «βασιλιάς» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Έχει 340 εκατομμύρια ακολούθους στα social media, περισσότερους από τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Τέιλορ Σουίφτ, πιο πολλούς από τον Πάπα Φραγκίσκο και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ. Ειδικά στην Ασία, ο διάσημος Πορτογάλος είναι ασταμάτητος.

Εξετάζοντας ειδικά τα δεδομένα του Instagram, ο Ρονάλντο κυριαρχεί του Νεϊμάρ, έχει τριπλάσιους οπαδούς από τον ΛεΜπρον Τζέιμς και οκτώ φορές περισσότερους από τον Στεφ Κάρι, ενώ βοήθησε επίσης στην εκτόξευση της Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Πριν την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους στο Instagram είχε 10,4 εκατομμύρια οπαδούς, τώρα πάνω από 17 εκατομμύρια, μια αύξηση κατά 63%!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:54