search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Η κοιλιά του παιδιού αυτού έχει φουσκώσει επικίνδυνα – Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και κινδυνεύει να πεθάνει (Photos)

17.10.2018 08:13
Μητέρα έπνιξε το μωράκι της με μια σφουγγαρίστρα επειδή την εμπόδιζε στις προσωπικές της υποθέσεις (Photos) - Media

 

Ο 9χρονος Ανέτ Ουτ Ραχμάν από το Πακιστάν κινδυνεύει να πεθάνει από μια ασθένεια. Έχει το σύνδρομο «Μπαντ Κιάρι», μια σπάνια νόσο με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Το σύνδρομο Μπαντ Κιάρι είναι η φλεβική απόφραξη σε οποιοδήποτε επίπεδο, των μικρών ηπατικών φλεβών, μέχρι τον δεξιό καρδιακό κόλπο. Μπορεί να εμφανιστεί σε 1 στους 100.000 ανθρώπους.

Η κοιλιά του έχει φουσκώσει επικίνδυνα σαν να είναι έγκυος ή σαν να έχει καταπιεί τρεις μπάλες. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, το ήπαρ του καταστρέφεται σταδιακά και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ηπατικής ανεπάρκειας.

Ο μικρούλης γεννήθηκε υγιής αλλά πριν 4 χρόνια άρχισε να παραπονιέται για πόνους στην κοιλιά του. Σύντομα άρχισε να πρήζεται και οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πάσχει από αυτό το σπάνιο σύνδρομο. Τώρα δεν μπορεί να φάει, να περπατήσει ακόμη και να κοιμηθεί.

Οι γιατροί αν και κάθε μήνα του παίρνουν με ειδική σύριγγα το υγρό από την κοιλιά του, λένε ότι χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση ήπατος, αλλιώς κινδυνεύει να πεθάνει.

Ο πατέρας του παιδιού που απευθύνθηκε στις αρχές, εισέπραξε αρνητική απάντηση αφού οι δότες ήπατος όπως του είπαν, είναι λίγοι.

Τώρα μπορεί να κάνει την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική, αλλά το ποσό των 35.000 λιρών που απαιτείται, είναι απαγορευτικό για την οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58