search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:29
MENU CLOSE

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τη μεταγραφή της χρονιάς η Μπαρτσελόνα

17.10.2018 16:15
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είπαν όχι στη μείωση μισθού λόγω κορωνοϊού - Media

 

Ποιος παίκτης έχει μπει στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες;

Ακόμα ένας παίκτης της Λίβερπουλ φαίνεται πως ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, αφού μετά τον Ντέγιαν Λόβρεν, οι Καταλανοί εξετάζουν και την περίπτωση του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «TeamTalk», ο Βραζιλιάνος επιθετικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες, που θα κλείσει τα 32 τον Ιανουάριο και οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Για το απότομο ομολογουμένως ενδιαφέρον των Καταλανών φέρεται πως «ευθύνεται» ο συμπατριώτης του 27χρονου άσου, Φιλίπε Κοουτίνιο, που αποχώρησε από την Λίβερπουλ τον περσινό Ιανουάριο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, έναντι περίπου 162 εκατ. ευρώ.

Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν άψογα κατά την κοινή θητεία τους στους «κόκκινους», ενώ αγωνίστηκαν μαζί και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο για την «σελεσάο». Ο Κοουτίνιο λοιπόν είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει το «χέρι» του στο ξαφνικό ενδιαφέρον των «γιγάντων της Καταλωνίας».

Οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν πως ο Φιρμίνο, που είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, θα ταιριάξει άψογα με τον Λιονέλ Μέσι, όμως θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης αναμένεται να κοστίσει περίπου 200 εκατ, ευρώ στους Ισπανούς, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και ο Λουίς Σουάρες στα έμψυχα ανταλλάγματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15