search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:01
MENU CLOSE

O Ηρακλής Πουαρό θα εξιχνιάσει και πάλι το…έγκλημα στον Νείλο

17.10.2018 17:00
O Ηρακλής Πουαρό θα εξιχνιάσει και πάλι το…έγκλημα στον Νείλο  - Media

 

Κατά την προσφιλή τακτική των μεγάλων στούντιο, που βλέπουν πια όλες τις παραγωγές τους ως franchises και ευελπιστούν σε συνέχειες, στο τέλος του «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» γίνεται μια νύξη για κάποιο έγκλημα που συνέβη στο Νείλο και που μόνο ο Πουαρό θα μπορούσε να λύσει.

Απ’ ότι φαίνεται θα το λύσει ξανά, αφού η Fox ήταν αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία της ταινίας που ξανάφερε το σύμπαν της Άγκαθα Κρίστι στις οθόνες μας και δίνει το πράσινο φως για τη συνέχεια.

Ο Μάικλ Γκριν, που έγραψε το σενάριο του «Οριάν Εξπρές» έχει ξεκινήσει ήδη να γράφει, προσθέτοντας έναν ακόμη μεγάλο τίτλο στο βιογραφικό του, μια που έγραψε πρόσφατα τα «Logan», «Alien: Covenant» και «Blade Runner 2049».

Ο Μπράνα θα έχει πάλι τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εγχείρημα που κρίθηκε πετυχημένο, οπότε ετοιμαστείτε να ξαναδείτε το «μοντέρνο» μουστάκι του κλασικού λογοτεχνικού ήρωα.

Θυμίζουμε πως το «Έγκλημα στο Νείλο», ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία της Κρίστι, κουβαλάει κι αυτό πίσω του μια δυνατή κινηματογραφική διασκευή, αυτή του 1978 με τον Πίτερ Ουστίνοφ στο ρόλο του Πουαρό. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1937 και έβρισκε τον διάσημο ντετέκτιβ σε διακοπές στην Αίγυπτο, όπου μια αποτρόπαια πράξη αποκαλύπτει σταδιακά ένα ερωτικό τρίγωνο.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:01