search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Ο πιο διάσημος σκύλος παίρνει 700 δολάρια μεροκάματο και έχει 143.000 followers (Photos)

26.10.2018 17:22
Ο πιο διάσημος σκύλος παίρνει 700 δολάρια μεροκάματο και έχει 143.000 followers (Photos) - Media

 

Όχι! Δεν πρόκειται για πλάκα! Τα λεφτά που μπορεί για κάποιον να αντιστοιχούν σε μηνιαίο μισθό, ο Ρόσκοϊ, τα βγάζει σε μια μέρα.

Προφανώς και ο διάσημος «μπαμπάς» του παίζει ρόλο, αφού μιλάμε για το αγαπημένο σκυλί του Λουίς Χάμιλτον. Ο πρωταθλητής της Formula1 έκανε τα γενέθλια στον τετράποδο φίλο του και εκεί ήταν φυσικά όλη η…σκυλοπαρέα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was last week, our summer parties are the best:)

A post shared by Roscoe & Coco Hamilton (@roscoelovescoco) on

Η απαραίτητη εορταστική φωτογραφία ανέβηκε και στο προφίλ του Ρόσκοϊ στο instagram για να ενημερωθούν φυσικά και οι 143.000 followers του.

Άλλωστε μιλάμε για ένα εργαζόμενο σκυλί, αφού όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο Χάμιλτον: «Παίρνει 700 δολάρια την ημέρα, είναι θαυμάσιο όλο αυτό γιατί τον προσέχουν κιόλας. Το αγαπάει πολύ…»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Roscoe & Coco Hamilton (@roscoelovescoco) on

Ο Ρόσκοϊ συνεργάζεται με πρακτορείο μοντέλων και το κασέ του είναι 700 δολάρια την ημέρα για να φωτογραφίζεται (ενίοτε και δίπλα στον διάσημο «μπαμπά» του). Όχι άσχημα για τον Ρόσκοϊ που η σκυλίσια του ζωή αποφέρει και χρήματα στο σπίτι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23