search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Mαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (Photo)

27.10.2018 08:28
Mαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (Photo)  - Media

 

Συνεχίζονται σήμερα στη Θεσαλονίκη οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στις 11 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση, ενώ νωρίτερα, η μαθητιώσα νεολαία θα καταθέσει στεφάνια στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού. 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς κατά μήκος πεζοδρομίου στη Τσιμισκή για να παρακολουθήσει την παρέλαση, να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους μαθητές.

Το” παρών” δίνουν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατιδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλεκας αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός. 

Πηγή Φωτογραφιών: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:00