search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Περιμένοντας το νέο iPhone FXRTS και RGtsaK

30.10.2018 06:22
Περιμένοντας το νέο iPhone FXRTS και RGtsaK - Media

 

Έντεκα Εβραίοι εκτελέσθηκαν στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ επειδή ήταν Εβραίοι. Υποδορίως το Ολοκαύτωμα συνεχίζεται στις φλέβες των κτηνανθρώπων που δεν θυμούνται, δεν μαθαίνουν, δεν καταλαβαίνουν. Ή, για να εκφρασθώ όντας πιο κοντά στα πράγματα, οι μηχανισμοί που χρειάζονται τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, πολυεπίπεδοι οι ίδιοι, δίνουν ένα όλο και πιο έντονο «παρών» παντού: στην εξουσία, στην ιδεολογία, στην καθημερινότητα.

Ζόφος που μας χτυπά την πόρτα – όλων.

Και με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ο φασισμός δεν είναι εγκληματικός μόνον με τα θύματά του, δολοφονεί το ίδιο και τους οπαδούς του. Τους σκοτώνει την ψυχή και το μυαλό, κάνει τη ζωή τους μιαρή και ποτίζει δηλητήριο τη γη γύρω μας.

 

 Κατά τ’ άλλα η Ελλάδα ζει το παράδοξο σε δόσεις που δύσκολα θα άντεχε ακόμα και το παράλογο. Στην κυβέρνηση συνοικούν δύο κόμματα, εκ των οποίων το ένα δηλώνει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση – θέτοντας έτσι εκποδών οποιαδήποτε νομιμότητα στις πράξεις αυτής της κυβέρνησης – και όχι μόνο για το Σκοπιανό.

Επίσης, ο «άλλος κύριος» όπως πλέον αποκαλεί ο κ. Κοτζιάς τον κ. Καμμένο, μπορεί να ανασκεύασε (ως άλλη κότα) όσα είπε (ως άλλος τσαλαπετεινός) στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον κ. Σόρος (όστις δεν χρηματοδοτεί τους πάντες, αλλά μόνο μερικούς), πλην όμως μικρό το κακό. Το ερώτημα αν «συμβουλεύει» ο κ. Σόρος την κυβέρνηση ή αν τη συμβουλεύουν οι Ρότσιλντ, παρέλκει. Καθ’ ότι όταν σε «συμβουλεύει» ο κ. Σόρος, σε συμβουλεύει καλύτερα ο κ. Ράμα. Και όταν σε «συμβουλεύουν» οι Ρότσιλντ, σε συμβουλεύει καλύτερα ο κ. Ερντογάν.

Όμως το κορυφαίο των ημερών είναι η προσπάθεια της κυρίας Αχτσιόγλου να αντιμετωπίσει αποφάσεις της Δικαιοσύνης επικαλούμενη τη νομιμότητα (!!!) των Μνημονίων που η ίδια και ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν ως παράνομα. Πιο ανήθικο απ’ αυτό, καίγεσαι.

Το περίφημο πως «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» στην περίπτωση της κυρίας Αχτσιόγλου γίνεται: το ανήθικο είναι νόμιμο.

Καθημερινώς το παράδοξο, καθημερινώς το ανήθικο, καθημερινώς το γελοίο – ο κυρ-Γαβρόγλου! Στην περίπτωσή του το γελοίο είναι για δέσιμο.

Όμως η αθλιότητα στη χώρα του Πολάκη δεν έχει τέλος: ο κ. Σημίτης «στενοχωριέται» (!!!) για τους Γιαννοάκηδες, ενώ ο Κουφοντίνας έχει αναγάγει τη γλίτσα σε επαναστατικό επιτήδευμα (τύπου «η καριέρα είναι χολέρα»). Ο φασίστας (Κουφοντίνας), που εν είδει θεού ή υπερανθρώπου αποφάσιζε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, έρπει, παρακαλεί και κλαίγεται για λίγο απ’ τον ανθρωπισμό της αστικής νομιμότητας. Λεβέντικα πράγματα.

Όμως ισοϋψής στη γλίτσα της τυγχάνει και η ίδια η αστική νομιμότητα: Γύρω στα 575 ευρώ είναι η νέα μέση σύνταξη που δίνει ο ΕΦΚΑ, δηλαδή  ο Τσίπρας, δηλαδή το ηθικό πλεονέκτημα, δηλαδή ο κ. Πάιατ.

Φοβάμαι και μακάρι να βγω ψεύτης, ότι το Καστελόριζο απ’ όπου άρχισε το τελετουργικό αυτής της κρίσης με τον Γιωργάκη, στο τέλος θα είναι και η ουσία της…

 

 

Email: [email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33