search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Πόλεμος κυβέρνησης-ΝΔ για την ανομία

31.10.2018 16:32
Πόλεμος κυβέρνησης-ΝΔ για την ανομία - Media

 

Επίθεση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους στη ΝΔ εξαπέλυσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή δηλώσεις της εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί ασφάλειας και ανομίας.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο υπογράμμισε ότι «επειδή η ασφάλεια είναι δικαίωμα για όλους και δημόσιο αγαθό, επειδή όλοι ξέρουμε τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με τα δικαιώματα και τα δημόσια αγαθά, και επειδή γι αυτό ακριβώς έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών οι ιδεοληπτικές της εμμονές σε ένα κράτος καταστολής, όλοι καταλαβαίνουν ότι η ΝΔ προσπαθεί να παρουσιάσει εικόνα χάους για τη χώρα».

Το υπουργείο προσέθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία θέλει τους πολίτες φοβισμένους, τους επενδυτές μακριά από τη χώρα και, όπως προκύπτει και από την ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ κυρίας Σπυράκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέλει και τα ελληνικά Πανεπιστήμια χωρίς ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις. Η ΝΔ αδιαφορεί και για την πραγματικότητα, αδιαφορεί και για τη χώρα, γιατί στ’ αλήθεια δεν αντέχει άλλο εκτός εξουσίας».

Νωρίτερα, η κ. Σπυράκη είχε δηλώσει ότι «οι καταστροφές και η ανομία στα πανεπιστήμια εξελίσσονται πλέον σε καθημερινότητα. Μέσα Μεταφοράς καίγονται. Εγκληματίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στα κέντρα των πόλεων. Χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα κλοπής ή ληστείας.

Η κυβέρνηση με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες και τις εσωτερικές της ίντριγκες, αντί να υποστηρίξει υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους τους πολίτες».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:41