01/04/2020 08:31:01

Αποτέλεσμα - έκπληξη από τη μεγαλύτερη αλλαγή στο Twitter

Αποτέλεσμα - έκπληξη από τη μεγαλύτερη αλλαγή στο Twitter - Media

 

Η δύναμη της συνήθειας; Ποιος ξέρει; Η ουσία είναι όμως πως ένα χρόνο μετά τον διπλασιασμό των χαρακτήρων (από 140 στους 280) που μπορούν να περιέχουν οι αναρτήσεις, το Twitter παρατήρησε ότι παραδόξως τα μηνύματα στην πλατφόρμα του έγιναν πιο μικρά και πιο περιεκτικά γενικώς!

Όπως ανακοίνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, οι αναρτήσεις στο Twitter περιέχουν κατά μέσο όρο 33 χαρακτήρες, δηλαδή έναν λιγότερο σε σχέση με τους 34, που ήταν ο αντίστοιχος μέσος όρος, όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο ήταν 140 χαρακτήρες.

Μάλιστα, μόνο το 12% των tweets ξεπέρασαν τους 140 χαρακτήρες, ενώ μόλις το 1% χρησιμοποιεί και τους 280 χαρακτήρες για να εκφραστεί μέσα από ένα tweet.

Άλλο ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το twitter πλέον έχει γίνει πιο…ευγενικό! Για την ακρίβεια, «με τους 280 χαρακτήρες οι άνθρωποι λένε περισσότερο “παρακαλώ” (αύξηση 54%) και “ευχαριστώ” (αύξηση 22%)» και χρησιμοποιούν λιγότερο συντμήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.