search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 72χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες

31.10.2018 19:14
Αυτός είναι ο 72χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες - Media

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 72χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες τις 10-10-2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας.

Πρόκειται για τον:

-ΓΛΑΒΑ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, γεν. 21-01-1946

Σύμφωνα με στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων παιδιών και πιο συγκεκριμένα σε δύο κορίτσια Ρομά, ηλικίας 13 ετών! Ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τα κοριτσάκια υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά και τα οδήγησε, σύμφωνα με τη δικογραφία, σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:07