search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:25
MENU CLOSE

«Κύκλοι» Κοτζιά: Κέντρο εντός του Μαξίμου προσπαθεί να εκφοβίσει με δημοσιεύματα

05.11.2018 12:53
«Κύκλοι» Κοτζιά: Κέντρο εντός του Μαξίμου προσπαθεί να εκφοβίσει με δημοσιεύματα - Media

 

Συντηρείται το κλίμα έντασης μεταξύ του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και της κυβέρνησης, καθώς όπως καταγγέλλει ο ίδιος με αφορμή τις

τις επιθέσεις που,δέχεται από δημοσιεύματα όπως λέει, έστειλεστον Εισαγγελέα 10σελιδη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά πάντων.

Ο ίδιος επίσημα και μέσω Twitter, βάζει στο στόχαστρο τη Νέα Δημοκρατία:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές, ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στην Δημοκρατία και τις έχω στείλει στην Εισαγγελία.»

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από «κύκλους» του τέως ΥΠΕΞ που επικαλείται η εφημερίδα «Εστία», ο ίδιος υπουργός πιστεύει ότι «η προβοκάτσια στις συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, με την φράση στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια, οι εναντίον μηνυτήριες αναφορές από οργανώσεις με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, οι σφαίρες και τα αίμα που του εστάλησαν ταχυδρομικώς στο υπουργείο Εξωτερικών, δημοσιεύματα εβδομαδιαίων εφημερίδων και ιντερνετικών σελίδων για τις αναθέσεις έκδοσης βίζας από ιδιωτικές εταιρείες με επικεφαλής δύο πρώην πρέσβεις και έναν πρώην Αρχηγό της Αστυνομίας, οι αναφορές σε δημοσιεύματα για χρηματισμό δημοσιογράφων βαλκανικών χωρών και τέλος η επίθεση που εδέχθη στο Υπουργικό Συμβούλιο εκκινούν μεν απο διαφορετικές αφετηρίες αλλά έχουν ως κοινό στόχο να τον κάνουν να φοβηθεί.

Για τις υποθέσεις με τις βίζες στις οποίες ενεπλάκη από τον υπουργό Αμύνης και το όνομα του επιχειρηματία Σόρος, από το περιβάλλον του κ. Κοτζιά λέγεται μετ’ επιτάσεως πως κύρια πηγή της διαρροής δεν είναι ο υπουργός Αμυνας, αλλά κέντρο εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό θεωρεί πως κρύβεται πίσω απο τα δημοσιεύματα».

Μάλιστα η εφημερίδα η Εστία δημοσιεύει και δήλωση του Νίκου Κοτζιά που λέει στους συνεργάτες του « ότι θέλουν να με φοβίσουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:25