search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:24
MENU CLOSE

Εκουαδόρ: Αυτοί είναι οι Έλληνες συλληφθέντες για το κύκλωμα της κοκαΐνης (Photo)

16.11.2018 09:32
Εκουαδόρ: Αυτοί είναι οι Έλληνες συλληφθέντες για το κύκλωμα της κοκαΐνης (Photo) - Media

 

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση που επέφερε ισχυρό πλήγμα σε κυκλώματα ναρκωτικών με διεθνικό χαρακτήρα. Έχει μεγάλη σημασία αυτή η επιτυχία γιατί δείχνει ότι η συνεργασία διαφόρων χωρών μπορεί να επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα στον διαρκή αγώνα για την εξάρθρωση διεθνικών κυκλωμάτων ναρκωτικών που είναι η μάστιγα της σύγχρονης εποχής» δήλωσε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Παναγιωτόπουλος επικεφαλής της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών σε Ελλάδα και Εκουαδόρ

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η αξία του κάθε κιλού κοκαΐνης, από τα 382 που κατασχέθηκαν εντός ιστιοφόρου στο Εκουαδόρ, φτάνει στην Αυστραλία μέχρι και τα 80 χιλιάδες δολάρια το κιλό η αγορά».

Σήμερα, οι αρχές του Ισημερινού έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα πρόσωπα των Ελλήνων συλληφθέντων, έχοντας φροντίσει να τα καλύψουν ελαφρώς, διότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης. 

Την εξάρθρωση του κυκλώματος με την κοκαΐνη ανακοίνωσαν μέσω Twitter οι αρχές του Ισημερινού. 

Μάλιστα, δημοσιεύουν και φωτογραφίες από τα πρόσωπα των Ελλήνων συλληφθέντων, εχοντας φροντίσει να τα καλύψουν ελαφρώς, διότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν κατασχεθεί στο Εκουαδόρ περισσότερα από 300 κιλά κοκαΐνης, ενώ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προορισμός του φορτίου που κατασχέθηκε ήταν η Αυστραλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:24