search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:18
MENU CLOSE

«Στο στρατό έκανα ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας» (Photo)

19.11.2018 09:54
«Στο στρατό έκανα ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας» (Photo) - Media

 

Ήθελε οπωσδήποτε να παραβρεθεί στο καρναβάλι της Πάτρας, ωστόσο, ήταν στο στρατό. Δε διαπραγματευόταν όμως να χάσει το γεγονός κι έτσι πέρασε σε πιο… δραστικά μέτρα!

Ο λόγος για τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος αποκάλυψε ότι μπήκε στη διαδικασία να «σκηνοθετήσει» την απόπειρα αυτοκτονίας του με μοναδικό σκοπό να δώσει το δυναμικό «παρών» στο καρναβάλι της Πάτρας!

«Στο στρατό πήγα στα 18 μου. Περίμενε η μάνα μου ότι θα πάω εκεί και θα στρώσω. Εγώ την προηγούμενη βγήκα με φίλους έγινα τυφλά και σε όλη τη διαδρομή από την Πάτρα μέχρι τα Γιάννενα κοιμόμουν. Μπήκα στο στρατόπεδο λες και πήγαινα εκδρομή. Υπήρχαν σκληρές στιγμές αλλά εγώ πέρασα καταπληκτικά και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Στο στρατό μάλιστα έκανα και ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας. Όχι που δεν θα πήγαινα και θα ήμουν σκοπιά στο Σιδηρόκαστρο! Θυμάμαι που πατίκωνα το μαλλί κάτω από τον μπερε για να μη φαίνεται το μαλλί και στο τέλος απολύθηκα με καρέ μπήκα Πίπης στον στρατό και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου!», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30